Mit hordjunk magunkkal mindig, minden körülmények között?

Az elektronikus technológia rohamosan fejlődik, újabbnál újabb eszközök állnak a rendelkezésünkre, teszik magukat nélkülözhetetlenné minden korosztály számára. Legyen szó tabletről, digitális asszisztensről, fényképezőgépről, okostelefonról, ezek már mindennapos használati tárgyakká váltak.

Sokan úgy rendezték be az életüket, hogy függenek ezektől a tárgyaktól, a mindennapjaik részét képezik. Akár ezen keresztül tudják csak befizetni a csekket, elvégezni a munkájukat, tartani a kapcsolatot a külföldön élő rokonokkal, esetleg ez az egyetlen szórakozásuk. Nem mennek sehova pl. telefontöltő nélkül, hiszen ha mondjuk lemerülnek, akkor lemaradnak egy nagyon fontos hívásról, ami főleg akkor nem túl szerencsés, ha az embernek a munkája múlik rajta.

Ezeket az eszközöket is már számos tovább fejlesztés tartja karban, például az USB-töltő, amivel a töltésen kívül még az emlékeinket, jegyzeteinket is átrakhatjuk a számítógépre, vagy egy telefonnal készített képet is, mindeközben pedig maga a készülék is töltődik, tehát összekötöttük a kellemest a hasznossal. Illetve létezik még autós töltő is, tehát akkor sem kell lemondanunk a maximális működése akksiról, ha például hosszabb útra megyünk, vagy olyan helyen tartózkodunk, ahol nem lehetséges a konnektorból való töltés. Többek között akkor is hasznos, ha mondjuk a gyerekeknek van mesenézéshez tablet a kocsiban, így akármeddig tudják nézni a készüléket, sose merül le.