Luxus akciósan? Nem lehetetlen

Az Avon számos akcióval szokott kedveskedni a vásárlóinak. Ez most sincs másképp. Legyen szó hajápolásról, egy relaxáló habfürdőről, vagy férfi kölniről, itt mindent megtalálhatunk. Nincs is jobb, mint egy fáradt, stresszes nap után bebújni egy kád forró vízbe, ha a Stresszcsökkentő habfürdőt használjuk mandarin, levendula és pézsma illatával, garantált a kikapcsolódás. A Senses Citrus Zing azoknak ajánlott, akiknek éppen nincs ideje kikapcsolni, netalán sietni kell reggel a megbeszélésre, a citrusok frissítő erejével és E-vitamin tartalmával segít abban, hogy bőrünk bársonyos legyen.

A Divine Time krémtusfürdőben megtalálható vanília és szantálfa aromái nyugtatják, ápolják és hidratálják a bőrt, selymessé varázsolva azt. Akinek göndör, rakoncátlan fürtjei vannak, ismeri azt az érzést, amikor sehogy nem tudja kezelni a hajkoronáját, nem áll sehogy. A Hajsimító termékcsalád ebben kiváló segítséget nyújt, legyen az egy sampon, egy öblítést nem igénylő pakolás, ami párataszító réteget képez a hajszálak felületén, hogy megakadályozza a haj szöszösödését, vagy akár sima balzsam, amely kezelhetővé teszi a rakoncátlan hajszálakat, simává és rendezetté teszi a fürtöket. Jó hír, hogy ezeket most szettben is lehet kapni, így jutányos áron juthatunk hozzá mindhárom termékhez, ráadásul jár hozzá egy összecsukható hajkefe tükörrel. melynek mérete ideális a női táskákhoz.

Az Avon X-series Pulse Surf, Recharge és Flash kölni a férfiak igényeit elégítik ki, citrusos-fás és orientális-gourmand illatkombinációkkal. Ajánlott olyan férfiaknak, akik nem félnek új dolgokat kipróbálni, szemben úsznak az árral, és nem félnek semmitől.