Egy valódi kincs

Léteznek angyalok, ki hisz bennük ki nem, én biztos vagyok benne, hogy léteznek. Próbálnak segítséget nyújtani számunkra, vezetni minket valami felé vagy valami ellen. Én legalábbis így érzem.

Most viszont valami teljesen másféle angyalról szeretnék beszélni. Amire nemrég rátaláltam, az egy bőrangyal. A bőrünk védelmezője, segítője. Nem akármilyen segítség ez egy átlagember számára sem, nem még nekem, aki érzékeny arcbőrrel megáldott. Rá kellett jönnöm a borangyal.hu segítő kisokosát olvasva, hogy rengeteg mindent nem tudok a bőrápolásról, a saját bőrömről. Milyen típusú bőröm van, mikor mire van szüksége, mikor használjak ránctalanító krémet, mikor van szükségem hidratációra. Minderről rengeteg hasznos információt megtudtam a bőrangyal oldaláról. Rájöttem, hogy nagyon sokszor nem olyan terméket választottam az arcom számára például, mint amire szüksége lett volna. Teljesen rosszul és rossz időben használtam például a hidratáló krémeket is.

Nem csak ezért örülök azonban, hogy ezekről mind információt kaptam, hanem mert egy nagyon hasznos termékcsaláddal ismerkedhettem meg. A lavera termékek ma már a mindennapjaim részét képezik. Legyen szó krémekről vagy dekorkozmetikumokról, ma már biztos, hogy ez az oldal fog segítséget nyújtani számomra. A termékek nagyszerűek, az oldalon a barangolás nagyon egyszerű és gyors, a rendelés pedig pillanatok alatt megérkezik a részemre.

Ma már számos barátnőmnek is átküldtem ajánlásba ezt az oldalt, és egy idő után mindenki megkezdte ezeknek a termékeknek a használatát, sőt már majdnem minden barátnőmnek van innen egy személyes kedvence is. Hatalmas segítség ez egy olyan ember számára, aki érzékeny bőrrel rendelkezik és nem mindegy, hogy mikor mit és főleg milyen termékeket használ. Imádom is és hasznos is. A legnagyobb kincs a világon.