Az új autóm kedvenc tartozéka

Én nem olyan régen, a gyes után visszatértem a multinacionális vállalatok világába, méghozzá nem is akárhogy, vezetőként. Nem egy könnyű feladat, és nem is tudnám maradéktalan ellátni a kislányom mellett, ha nem autóval próbálnám átszelni minden reggel és minden délután a várost úgy, hogy még el se késsek sehonnan, és az egyéb napi teendőket is nap közben el tudjam intézni. Persze ez nem mindig sikerül, de törekszem rá, hogy a kislányommal már ne nagyon kelljen sehova se menni az ovin kívül, csak haza, vagy valamilyen programra.

Ennek azonban az az ára, hogy folyamatosan vezetnem kell. És ez még nem is lenne akkora probléma, mert éppen én nagyon megszerettem a vezetést, de folyamatos rohanásban vagyok, és persze nincs időm a váltóicipő használatára sem. Miért is lenne ez fontos, kérdezhetik sokan? Hát azért, mert a folyamatos pedálozás tönkre teszi az összes cipőm sarkát, méghozzá nagyon-nagyon rövid idő alatt. Persze ez akár kivédhető lenne egy váltócipő használattal, de egészen egyszerűen ez nekem nem megy.

Még nem is, valamelyik nap, pont amikor átvettem az új autómat, az egyik kolleganő egy nagyon furcsa dologgal a cipőjén jelent meg. Megkérdeztem, hogy mi az, és elmondta, hogy a leújabb szerelme, a heelgood, ami nem más, mint egy cipősarok védő kis találmány, és nagyon imádja. Nekem sem kellett több, azonnal mentem és kerestem a rendelési lehetőséget. Amit bizony nagyon gyorsan és könnyen meg is találtam, másnap pedig kezembe is vettem a kis találmányt. Azóta is imádom, és az új autóm kedvenc tartozékaként, teljesen tökéletes védelmet nyújt bármelyik cipőm számára, és hihetetlen egyszerű és gyors a felhelyezése a cipőre, amit még a kislányom mellett is pillanatok alatt, bármikor meg tudok oldani. Nagyon szeretem és csak ajánlani tudom bárki számára!