Neked is szükséged lehet rájuk

Az ember nagyon sokáig képes azt gondolni, hogy bizonyos dolgok vele nem történhetnek meg. Na nem azokra gondolok, amit az élet legnagyobb nehézségként tartogat mondjuk egy családtag vagy a gyerek betegségével, hanem azokra a dolgokra, amiket mások hibájának eredményeképp írunk le, mondjuk hogy a telefonjuk összetörik, és nem egy, hanem több alkalommal. Én is úgy gondoltam nagyon sokáig, hogy ez csak azokkal az emberekkel esik meg, akik nem fordítanak kellő figyelmet arra, hogy a készülékük biztonsággal legyen használható. Mondjuk nem használnak telefon tokot vagy kijelzővédő fóliát. Persze az ember sokszor meggondolatlanul is ítélkezik, és nem is sejti, hogy akár nemsokára vele is megeshet ugyanaz a baleset vagy nehézség.

Én is így voltam ezzel, ugyanis számtalanszor azt gondoltam, hogy az emberek nem vigyáznak a telefonjaikra. Ráülnek, leejtik őket, ráborul az üdítő, beesik a medencébe és még sorolhatnám azokat az eseményeket, aminek a vége minden bizonnyal egy iphone szervíz segítségének igénye, amit persze manapság nem könnyű találni, főleg hogy ha megbízhatót keres az ember. Sokszor gondoltam azt is, ha szívemre teszem a kezem, hogy meg is érdemlik ezek az emberek hogy nehéz helyzetbe kerültek, hiszen minek vinne az ember a medence partjára telefont magával?

Amikor aztán megszületett a gyerekem és nekem is nagyon fontos lett hogy bárhol elérhető legyek, illetve a leglehetetlenebb helyzetekben is igyekeztem telefonálni, mert vagy máskor nem volt időm rá, vagy szükséges volt hogy tudjam a nagyira hagyott lányom jól van és nyugodtan tudjam folytatni a munkámat, akkor rádöbbentem, hogy sokszor úgy mondtam ítéletet, hogy fogalmam sem volt, hogy azok az emberek nem butaságból vagy ok nélkül használták úgy a készüléket ahogy. Nekem is szükség volt már azóta iphone szervíz segítségére, de hála a jó égnek az expertmobil csapata mindig kisegít, ráadásul szuper gyorsan és hihetetlen jó árakon. Mindenkinek csak javasolni tudom hogy tegye el az elérhetőségüket, mert bárkinek szüksége lehet a segítségükre, akkor is, ha most ez elképzelhetetlennek tűnik számára.