Minden, amit tudni kell az Apple-ről

Az Apple az iphone-on kívül még számos más elektronikai eszközzel, innovációs újítással próbálja uralni a piacot. De vegyük is gyorsan szemügyre ezeket a csodakütyüket szép sorjában, és ki-ki válasszon az egyéniségének, ízlésénének, szükségleteinek megfelelőt. Aki zeneőrült, sehova nem képes menni anélkül, hogy ne szóljon a fülében valami, és nem elégszik meg a hétköznapi lejátszókkal, annak az iPod lesz a legmegfelelőbb választás.

Ne feledjük az akár 256 gigás tárhelyet, amire azt gondolom, talán az életünk alatt megszeretett összes zene ráfér, így bármikor, bármit meghallgathatunk. Következzen a macBook. Végletekig letisztult, egyszerű, ámde sikkes forma, kényelmes billentyűzet, belül pedig bikaerős processzor, ami talán gyorsabbá teszi a munkát az asztali gépeknél is. A kifinomult kijelzőnek köszönhetően brutálisan szép kontrasztos, tűéles képet kapunk, élénk színekkel. Ha meghallom az iWatch szót, nem tudom eldönteni, hogy egy luxuskiegészítő, vagy az okosóra, ami először eszembe jut. Rendkívül okos kis szerkezettel van dolgunk, akár sporttevékenység, akár divatos megjelenés a cél. Jön az iPad. Azt hiszem, túlzás nélkül állíthatjuk, képes kiváltani egy laptopot is. Kicsi, ámde bivalyerős belül, egyszerű és sikkes kívülről.

A rengeteg gyári alkalmazásnak köszönhetően, amit évről évre fejlesztenek, frissítenek, gyerekjáték a munka. Az Apple tévéről már nem is beszélve. Aki igazán gyönyörű, élethű képpel rendelkező televíziót szeretne magának, biztosan ilyet vásárol. De bármilyen eszközt magunknak az Apple kínálatából, nem kell félnünk, hogy csalódni fogunk, hiszen számos Apple szerviz áll szolgálatunkra, ahol nagyon rövid határidővel képesek megjavítani a kütyüinket, legyen az bármilyen.