Kik a legjobbak budapest utcáin?

Az ember egy idő után rájön, hogy bizony mindenben a tökéletest kell keresnie és a tökéletesre kell törekednie, mert nem engedheti meg magának hogy apró pici dolgokon csússzanak el a nagy eredmények akár a munka tekintetében, akár az élete egyéb területein. Én már ehhez annyira hozzászoktam, hogy egy egyszerű apró szolgálatást sem választok ki csak úgy az utcán vagy a neten, szinte mindennek utána kérdezek az ismerősök és barátok körében, és csak azután döntök, hogy ha megvannak azok a választási lehetőségek, amelyek minőségben garantált eredményt adnak számomra.

A legutóbb például iphone szerviz csapatra volt szükségem, és persze elkezdtem keresgélni, hogy melyik lehet a legjobb iphone szerviz budapest területén, amire az egyik nagyon jó barátom egy tökéletes megoldást is nyújtott a saját kis példájával, hiszen elmesélte, hogy ő először teljesen hibásan választott, és el is rontották a telefonja javítását, azonban az iszereles csapata kijavította a hibát és egy teljesen tökéletes készüléket kapott vissza, ráadásul hihetetlen jó áron.

Nekem sem kellett több, felkerestem őket tüstént, és azt kell mondjam, hogy a barátomnak tökéletesen igaza volt, nem gondolom, hogy ma budapesten bárki is tudna jobb és jobb áron dolgozó telefon szerviz csapatot mutatni nekem. Hihetetlen módon meg voltam elégedve az eredménnyel amit kaptam tőlük, ráadásul hihetetlen rövid idő alatt el tudták végezni a javítást, ami számomra a munkám miatt kiemelkedő fontossággal bírt. Mindenkinek csak javasolni tudom ezt a kis csapatot és a munkájukat, mert biztos vagyok benne, hogy tényleg nem nagyon találni jobb csapatot a piacon, aki ennyire felkészült lenne szakmailag és emberileg is ennyire kedves és lelkiismeretes hozzáállást tanúsítana a hozzájuk fordulók felé. Bátran keresse fel őket bárki, biztos hogy tökéletes eredményre lel.