Bútor, amit otthonod érdemel

Bútor, amit otthonod érdemel

Bútor, amit otthona érdemel jelmondattal találkozhatsz a https://slambutor.hu weboldalán. Egy több mint 17 éve egyedi bútorokkal foglalkozó vállalkozásról van szó, ahol az egyedi konyhabútorok mellett főként gardróbokkal foglalkoznak. Egyedi megoldás alatt azt kell érteni, hogy kifejezetten otthonodhoz készülnek a szebbnél szebb bútorok. Igazodva a helységek adottságaihoz, méreteihez.

Egyedi bútorok otthonod ékességeként

Ha hosszútávra tervezel és valóban minőségi megoldásokat szeretnél a mindennapokra, akkor számodra is az egyedileg tervezett bútorok jelentik a legjobb megoldást. Hiszen ebben a formában a szakértő méri fel a helység adottságait és kifejezetten oda lesznek tervezve a bútorok. Ez azért is jó, mert így lehet számolni a közmű kiállásokkal, a fal adottságaival, az ablakok elhelyezkedésével és minden olyan dologgal, ami a blokkbútorok és az előre megtervezett koncepciók esetében csak erős kompromiszummal oldható meg.

A szakértők a segítséedre lesznek a tervezésben. Segítenek kiválasztani a színeket, formákat. Segítenek eldönteni, hogy mely megoldások lesznek számodra a legjobbak és a legkényelmesebbek. Így közös munka során egy olyan bútor fog elkészülni, mely hosszútávon a lakás éke lesz. A pontos ajánlatot csak a felmérés után fogod megkapni, de nem kell az áraktól sem tartanod, hiszen nagyjából a nagy áruházakban láthatott megoldásokkal lesz egyenértékű. Viszont ebben a formában Neked készített egyedi megoldásokat tartalmazó végeredménye lesz a munkának, ahol a tárolók, polcok is úgy vannak elhelyezve, ahogyan azt Te szeretnéd. Ha vannak elképzeléseid, amiket szeretnél, de nem láttad még sehol máshol, akkor ne kételkedj ez lesz számodra az egyetlen olyan megoldás, mely minden szempontból tökéletes eredménnyel fog járni. Ha pedig egy jól átgondold gradróbra van szükséged, akkor gyakorlatilag mindent el fog „nyelni” melynek a tárolását meg szeretnéd oldani segítségével.

Ráadásul mielőtt elkezdődne a gyakorlati munka a tervek és látványtervek alapján pontosan át fogod tudni nézni, hogy a kész helyiség hogyan fog kinézni majd a megvalósított elképzelés. Arról pedig ne feledkezz meg, hogy az egyedi bútorok a sorozatgyrátottaknál 50%-al is hosszab időtartamon keresztül lesznek otthonod, csaláldod szolgálatában.